Funduro-leiri 2020

Funduro-leiri 2020

Tasoryhmien kuvaukset:

First time Funduro: Hallitset maastoajon perusteet ja olet mahdollisesti jo käynytkin hissimäessä, mutta et ole vielä osallistunut Funduro- tai endurokilpailuihin. Tässä tasoryhmässä pääpaino on (kilpailu)reitteihin tutustumisessa ja helpoimpien ajolinjojen valitsemisessa. Käydään läpi myös kilpailujen sisältö ja käytännöt, jolloin ensimmäiseen kilpailuun osallistuminen on helpompaa.

Funduro for fun: Olet jo osallistunut Funduro- tai muuhun enduro-kilpailuun. Osallistut kilpailuihin lähinnä pitääksesi hauskaa tai kilpaillaksesi omien kavereidesi kanssa. Tässä tasoryhmässä etsitään jo hieman nopeampia ajolinjoja ja pyritään parantamaan aiempien vuosien sijoituksia.

Serious Funduro: Olet osallistunut useampiin Funduro tai muihin enduro-kilpailuihin, haluat kehittyä ajajana ja kivuta tuloslistoilla aina vain korkeammalle. Kilpailuihin lähdet mukaan tavoitteellisesti. Tässä tasoryhmässä painotetaan nopeiden ajolinjojen merkitystä ja haetaan omia rajoja.

Leiri on kaksipäiväinen ja ohjattua ajoa on molempina päivinä: tällä leirillä keskitytään ajamaan! Leirin hinta 79€/osallistuja. Hissilippu kahdelle päivälle 20€ (ostettava erikseen Nuuksio Bikeparkista). Hintaan sisältyy:

  • Ohjattua ajoa kahtena päivänä (opetusaika n. 5-6h/päivä)

  • Videokuvaus ja videon analysointi ryhmissä halukkaille (ei pakollinen)

  • Pyöränpesumahdollisuus

  • Saunomismahdollisuus

Tarkempi aikataulu ja lisäohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Bikeparkin kahviossa on tarjolla lounasta 9 € hintaan. 

Leiripaikat tulevat myyntiin portaittain. Porrastetulla myynnillä pyrimme selvittämään kysyntää, jotta pystymme palkkaamaan riittävästi ohjaajia ja näin takaamaan jokaiselle osallistujalle onnistuneen leirikokemuksen.

Ensimmäinen 40kpl erä leiripaikkoja on myynnissä 28.2. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Lisäpaikoista tiedotamme viimeistään maaliskuun aikana.

Tapahtuman tiedot

Tapahtumapäivä 21.05.2020 10:30
Päättymisaika 22.05.2020 17:30
Rekisteröinti alkaa 05.12.2019
Paikkoja vapaana 70
Päättymispäivä 29.02.2020
Yksittäishinta 79€
Sijainti Nuuksio Bikepark
We are no longer accepting registration for this event